Sunday, May 26, 2013

Epla


God sommer alle sammen!

Kort innpå bloggen her. Siden vi har butikk på Epla er det naturlig at vi titter litt rundt i de andre butikkene som finnes der. Det er masse flott håndlaget arbeide fra drøssevis av dyktige håndverkere, i alle kategorier.

Det er litt skummelt å begynne å titte fordi det er så mye fint og man får lyst på både det ene og det andre. Kjekt å titte innom for å få nye ideer og inspirasjon også, men ikke kopiere, aldri kopiere, det er et stort fy.
Epla har forandret seg gjennom den tiden vi har vært der, og vi ser at det kommer fler og fler `kinavarer`i butikken. Dette er veldig synd og det ødelegger for oss som faktisk bruker vårt tid, kunnskap og energi på å lage gode produkter.
 Tenk litt over hva du handler når du handler,  det er med på å skape det du vil ha i vår verden. Vi håper at vårt håndverk blir satt pris på og at vi kan fortsette med gode solide håndlagede produkter langt framover i tid. Så vi oppfordrer til å kjøpe godt norskt, eller rettere sagt, støtt håndverkere som lager gode kvalitetsprodukter. Slik at det unike, håndlagede og spennende fortsetter å leve!

 Jeg legger ved en liste over interessante ting jeg fant mens jeg fartet rund på Epla, ta en titt!



http://epla.no/favorites/products/1133/


Det er mest klær denne gang, klær med karakter. Ganske fine og litt pyntede.

No comments:

Post a Comment

Tusen takk!

Les mer om duglene:
http://eplamarked.blogspot.no/p/duglefuglenes-praktiske-side.html

http://marked.epla.no