Saturday, August 4, 2012

Supre jenteskjørt - fra str. 86


Snurreskjørt med spennende detaljer fra str. 86 til 140. Det vil si at det er sydd opp 5 størrelser - varierende design. Ingen blir like da det er minimalt med stoff på lager.




Dette er det største skjørtet. Målt fra linning: 50 cm. På Flickr sees flere utgaver.


Det er flere bilder her:


Flickr



Thursday, August 2, 2012

Love Phoenix- KjærlighetsFønix

Da har fabelvesenene fått sitt navn- og vinneren av konkurransen ble Kine Fjeld med sitt forslag: Sjøfønix. Gratulerer med din egen SjøFønix Kine!!


Etter at de fikk sitt navn har det ramlet inn kommentarer, forespørsler og bestillinger. Og de har blitt veldig populære. Kjempegøy med så stor interesse!
Og gjett om det inspirerer!
Da blir det til at penselen svinger og fler og fler Kjærlighetsfønixer svømmer over til eplabutikken vår: http://epla.no/handlaget/produkter/523504/
Kom gjerne inn og se alt vi har lagt ut i sommer. Vi lover en variert butikk som har noe for enhver! Husk vi er flere som har butikken sammen, med hver vår stil.




Som et kjærlig fargeklart par av fabelvesenene som møtes i et liten omfavnelse og et nuss. Mange kommenterer jeg mottar fra dere er at dere blir glad av å se på maleriene - da vil jeg jo bare male mer!!!




Som disse to kjærlighetsfønixene som er glad i hverandre.


Eller denne lille familien som nå befinner seg i Kina og lyser opp en vegg der .
(Beklager litt svakt lys på bildet)

Ja- da har dere fått se litt av fortsettelsen.
Husk at du kan bestille mosaikkmalerier til deg selv eller som gaver - om du har et favoritt dyr eller kanskje en ting så skal jeg gjøre det jeg kan for å ta utfordringen og lage et fargesprakende gladbilde som det kun er ett av i hele verden.

Her har dere et eksempel på et bestillingsmaleri:




Hei så lenge!
Og

Elsker kommentarene deres og hører gjerne fler.

Klem