Monday, December 26, 2011

Kreative Eplemarkedsdamer i romjula...

Selv om det er veldig stille her fra oss... så gjør vi noe!
Prøver med et lite romjulsinnlegg, siden det ser ut til at vi har fått NYTT oppsett på bloggen vår.

Vi får prøve... se her:


Trollsmeden lager noen armbånd og holder på med et system for utskiftbare øredobber....

kanskje det kommer flere innlegg nå :-)


Julekreasjoner

Nå er det endelig tid og rom for julekreasjoner, i denne stille og hellige tiden mellom jul og nyttår. Som også gir meg rom for ettertanke og åndelighet. Jeg har med entusiasme funnet farger og jobbet frem en kreasjon som er starten på en ny serie av fiberarbeider.
Litt ny i utrykket, men jeg snubler jo litt i begynnelsen før jeg lander på noe mer solid. Disse er kombinert med perler sydd på i peyoteteknikk,
Dette tar sin tid, jeg er ganske fornøyd med en av de første eksperimentene med dette og håper jeg finner fram til noe unikt og spennende. Her sees perlesømmen på toppen av beholderen..
Fargegjengivelsen er ikke riktig, slik er det på vinterhalvåret. Det kommer nok bedre bilder etterhvert. God romjul ønskes dere alle!

Saturday, December 17, 2011

Jul og Yule


Julen er ikke jul for alle.
Vi har er et internasjonalt samfunn nå og har mange kulturer, og ikke alle feirer julen som gamlenordmenn er vant med. Selv er jeg med på julen men ser mange motsetninger i denne tiden som er/skal være kjærlighetens tid. eller skal bringe kjærlighetens budskap.
Men- en del av julen jeg nyter, er å finne gaver til mine kjære, å kunne unne andre det jeg håper blir gleder for de. Ikke alltid lett å finne det rette, men jakten og søket med å finne det er en erklæring i seg selv.
Hva feirer jeg? Jeg feirer at det er solsnu,Yule, naturens kretsløp og at snart blir det lysere tider. De stille dager mellom jul og nyttår er helt spesielle og fulle av potensiale- og- jeg ser ikke bort i fra at jeg vil skape nye ting i denne tiden, eksperimentere og finne nye uttrykk og produkter, samtidig som jeg ønsker at mange vil finne like stor glede i f. eks pulsvantene mine som jeg selv gjør. Det er nå noe for enhver smak i eplabutikken vår på epla.no. om du sjekker eplemarkedet :)




Uansett hvordan og om du i det hele tatt feirer ønsker jeg dere en god desember og håper vi snart får lysere tider i form av både snø og mer sol!

God Yule!

ल्य्न्न, Eplemarkedet